top of page
  • 執筆者の写真Kazumi

Я почала вивчати українську частина 3

продовження 2 частини


Моє рідне Хоккайдо

Трохи поміняши тему, розповім про свій рідний Хоккайдо.Кажучи Хоккайдо та Росія кожен японець відразу розуміє, що йдеться про проблему північних територій.Під час Другої Світової війни Японія прийняла Потсдамську Декларацію, але радянська армія захопила її території, навіть після роззброєння Японії.Це стало однією з прикордонних проблем Японії.


Змалку слухаючи цю історію, я вірила що острови колись повернуться, але з якогось часу я почала думати, що Росія, мабуть, ніколи не поверне їх.


Права на Хоккайдо належать Росії !?

Та що тут казати, Після вторгнення в Україну, депутат правлячої партії Росії зявив в квітні цього року" у Росії є права на Хоккайдо". Айни (корінне населення Хоккайдо) - це російський народ».


Що? Чекайте! я не представник народу айну, але якщо правильно розуміти цього політика, я, Казумі Мікамі - теж росіянка?

Це вже занадто.

Думки мого дідуся

Також мій дідусь під час Другої світової війни воював проти радянської армії, був двічі поранений в легені, кажуть що поранений зміг таки вижити і повернувся до Японії .Кожен раз коли я дивлюся на кадри війни в Україні, у мене прокручуються в голові думки як нібито мій дідусь іде на війну з Росією.

І оскільки мій дідусь помер, я більше не можу почути історію про ті часи, але якби він був би живий,я гадаю, що б він сказав про війну 2022 року?


Я впевнена, що він розповідав би з сумом та гнівом. «Чому в наші часи кояться такі речі,"



Перейдіть до частини 4



閲覧数:1回
bottom of page