top of page
  • 執筆者の写真Kazumi

Час, коли я відчула своє зростання 1

Пані Мікамі має високий енергетичний потенціал!

Я нічого не можу сказати про енергетичний потенціал інших людей, бо не знаю цього, але багато людей, яких я зустрічаю, часто говорять це:

«Пані Мікамі, у вас високий енергетичний потенціал !»

Звичайно, коли я щось придумаю, воно дійсно починає рухатися в наступну мить, і якщо я вирішу це зробити, я це зроблю (здається), тому в цьому сенсі це не неправильно... або принаймні це може виглядати так (усміхається)


можна досягти великого зростання, коли є перепони тому, що ви хочете робити.

ну добре, відкладемо в сторону який потенціал- високий чи низький. Озираючись на той час, коли я думала«Можливо, я могла би зростати та розвиватися?» таємничим чином,я думаю, що це пов'язано з тим, що « хтось був проти того, що хотіла зробити» Я впевнена, що всі так думають, але я злюся, коли щось чи хтось проти того, що я хочу зробити. Буває і бунтарський дух, але коли в голові заперечується зроблений на підставі роздумів та помилок висновок, мене нудить, як «Хіба ти не розумієш своїх думок?» «Чому це недобре?» та таке інше я почуваюся розгубленою, в моїй голові туман.


Тепер, коли я доросла людина все порівняно з минулим стала доволі "круглішою" ( я думаю),якщо бути чесною, але навіть зараз коли я щось заважає я все рівно рішуче прямую до цього.


Опонент – рятівник

Однак, якщо ви спробуєте озирнутися назад, хіба люди, які протистоять вам, не підштовхують вас до дій.

Вони постійно (щоб я розвивалася і йшла вперед), навмисно показували свою неприязнь, кажучи мені при цьому:" ти ж вже стільки наробила (до цього дійшла), ти справді хочеш цим займатися?!"

Саме ці люди і були для мене так би мовити рятівниками світу – людьми, які знову і знову надавали мені рішучості та надихали на нові справи.



Переходьмо до Хронометражу 2, коли я відчула, що зростаю


閲覧数:4回
bottom of page