top of page
  • 執筆者の写真Kazumi

«Моя історія №3»Киньте виклик світу, навіть якщо ви взагалі не можете говорити іноземною мовою!

Розчарування.

Участь у історичних гонці «Ралі Монте-Карло».

2008 рік. мчатися через Францію, Монако та Італію...я маю на увазі , що я брала участь в історичних перегонах «Ралі Монте-Карло», назву яку колись чув кожен, хто любить автомобілі.

Досвід приєднання до команди, якою керує колишній гонщик Формули 1 і зустріч з кращими пілотами світу на цій глобальній події, яка має надзвичайно довгу історію і триває з 1884 року ( 44 рік японської доби Мейдзі).Це була одна з важливих причин, чому я хотіла кинути виклик світу!



О, і я можу це сказати зараз, але в глибині серця у мене була така ідея:

«Якщо ви кидаєте виклик світу, хіба це не хороший привід вийти з гонок?»

Звичайно, я не могла сказати про це всім...


Виберіть спосіб почати все з нуля як любитель

Потім я зупинила свою діяльність в якості «професійного гонщика» в Японії. Поїхала до Франції за власний кошт і вибрала шлях,щоб почати з нуля як любитель.

Поки що все круто, але... Я зробила крок і стрибнула, але мої заощадження були вичерпані , тому навіть якщо я сказала, що візьму участь у перегонах, гонки по картингу вже були заповнени. Ціни у Франції вищі, ніж в Японії, тому жити нормальним життям було важко.



Що ще гірше, я не володіла вільно французькою чи навіть англійською, коли досягла гарних результатів у гонках, в яких брала участь, тож я в кінцевому підсумку втратила шанси, які я використала на місцевому рівні ...



-Моя історія-










閲覧数:4回
bottom of page